Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Furesø Radikale Venstre

RV samarbejder fortsat over midten

Radikale Venstre har samarbejdet hen over midten gennem de sidste mange år, og har bl.a. taget ansvar for den økonomiske genopretning og været med til at sikre en ansvarlig økonomisk politik.


Samarbejdet har været grundstenen for at skabe gode løsninger for alle Furesøs borgere. Radikale Venstre bygger videre og har netop indgået teknisk valgforbund med de lokale Konservative.


Partierne vil ud over det tekniske samarbejde sammen identificere fælles politikområder, som kan danne udgangspunkt for den kommende valgperiode. Det kan eksempelvis være om friplejehjem, sikring af areal til en ungdomsuddannelse, udspil på kulturområdet, mm.


Beslutningen om det fortsatte samarbejde omtales i den lokale presse, som der henvises til. Manøvren blev dokumenteret med vedhæftede foto fra Furesøens bredder.


På fotoet ses Tine Hessner (B) og Lars Carstensen (C) begge medlemmer af byrådet, flankeret af  formændene for de respektive lokalforeningerTorben Qvist, og Neel Ingstrup