Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Furesø Radikale Venstre

Publiceret

08. maj
2017

Kommunalvalg 2017

Radikale Venstre i Furesø melder klar med en sideordnet opstillingsliste til kommunalvalget der afholdes 21. november. Listen består både af gengangere og nyopstillede ift valget i 2013 og repræsenterer kommunen bredt – både i geografi og alder:

• Helle Katrine Møller, 56 år, kommunikationsrådgiver. Spidskandidat. Medlem af Furesø Byråd, formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget og medlem af Børne- og Skoleudvalget samt Økonomiudvalget. Bor i Farum.

• Arne Ziegler, 75 år, medlem af seniorrådet i Furesø, formand for seniorbofællesskabet Hjortefarmen og frivillig på aktivitetscentret Gedevasevang. Bor i Farum.

• Philip Rosenholm, 19 år, gymnasieelev på Borupgaard Gymnasium, aktiv RU. Bor i Hareskovby.

• Tine Hessner, 49 år, selvstændig Ledelseskonsulent, medlem af Furesø Erhvervsforenings bestyrelse og Radikale Venstres Hovedbestyrelse. Bor i Værløse.

• Lisbet Møller Nielsen, 39 år, politisk konsulent. Bor i Jonstrup.

• Kurt Petersen, 63 år, Kommerciel Direktør i IT-branchen og formand for HVA/Højlundshusene (73 huse). Bor i Værløse.

• Freja Kristensen, 19 år, Gymnasieelev på Birkerød Gymnasium og aktiv i RU. Bor i Farum.

Både Helle Katrine, Tine og Lisbet var også at finde på Radikale Venstres liste i 2013. Her fik Helle Katrine og Tine kommunens hhv. 7. og 8. højeste personlige stemmetal. Vi håber på flere mandater ved dette års valg med mange stærke navne på listen.